Меню сайта
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
[21.08.2017][Область//Укрина]
Рейтинг гравців України, дисципліна "501 DO" (станом на 01.09.2017) (0)
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Пятница, 19.04.2024, 23:16
Приветствую Вас Гость
Главная » 2015 » Февраль » 16 » Всеукраїнська Федерація Дартсу
20:54
Всеукраїнська Федерація Дартсу
Федерація

Всеукраїнська федерація дартсу вважає головною метою своєї діяльності розвиток, популяризацію, а також сприяння зростанню рівня і масовості гри у дартс в Україні, на основі консолідації і координації зусиль громадян і організацій, зацікавлених у його розвитку, підвищення ролі фізичної культури та спорту у всебічному гармонійному розвитку особи, зміцненні здоров'я населення, формуванні здорового способу життя, патріотичному вихованні громадян України та створенню умов для захисту соціальних, економічних, творчих, культурних та інших прав і інтересів членів Всеукраїнської федерації дартсу.

Членство


Що дає членство в ВФД?
Безпосередня участь у роботі ВФД, право впливати на її політику і рішення - ось те головне, що отримають члени Федерації. Обиратися до керівних органів ВФД і ставати делегатами на конференціях зможуть тільки індивідуальні члени.
Постійні індивідуальні члени ВФД можуть брати безпосередню участь у формуванні політики і завдань Федерації. Програма індивідуального членства відкриває нові безкомпромісно демократичні горизонти, які по факту не допустять ухвалення будь-яких кулуарних рішень. Всі члени ВФД можуть отримати будь-яку цікаву для них інформацію про роботу Федерації. Відтепер - це їх невід'ємне право, зафіксоване в Статуті та Законі України. Вони мають право рекомендувати Президії делегатів від свого регіону на керівні посади в постійних комітатах, а також вибирати ініціативну групу в своєму регіоні, яка здійснюватиме безпосереднє взаємодію з ВФД і відповідати за розвиток дартсу на підвідомчій території. Члени Федерації будуть, також, вибирати делегатів зі свого регіону для участі в конференціях ВФД, в тому числі, і звітно-виборних. Члени ВФД і самі можуть бути присутніми на конференціях, але право голосу отримають тільки офіційно обрані делегати.
ВФД запускає спеціальну дисконтну програму для індивідуальних членів, яка буде перманентно розширюватися - знижки на внески для участі в змаганнях по всій Україні, в магазинах спортивного спорядження, а в перспективі також в ресторанах, готелях ...
Інформацію про всі установи і організації, що надають знижки членам Федерації буде розміщено, та постійно оновлюватимеся, на офіційному сайті ВФД. У перспективі ми плануємо організувати можливість для членів ВФД відвідувати на пільгових умовах не лише українські, але й міжнародні змагання. Попереду ще багато роботи, вона ведеться і буде продовжуватися.
Списки всіх членів знаходитимуться у відкритому доступі на офіційному сайті, кожен член Федерації отримає спеціальної документ, що засвідчує його статус.
Відповідно до Закону України членами громадської організації можуть бути особи, які досягли 14-річного віку, як громадяни України, так і інших країн.

http://udf.in.ua/federatsiya

Просмотров: 570 | Добавил: Мудрый | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Друзья сайта
  • ВсеукраЇнська Федерацїя Дартс

  • КРИВОРОЖСКАЯ ДАРТС ЛИГА

  • Федерация Дартс Луцк

  • Дартс онлайн трансляция

  • Darts Planet

  • КИЕВСКАЯ ФЕДЕРАЦИЯ ДАРТС
  • Погода
    КАЛЕНДАРЬ
    «  Февраль 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    232425262728
    Архив записей